Wim Hof Metoden er kallt etter mannen Wim Hof, bedre kjent som "The Iceman". Wim har vist at et menneske er i stand til mye mer enn vi hold for å være mulig. Om du ønsker kan du få rask kontroll over ditt autonom nervesystem, noe som var sett på som umulig for bare noen år siden. I 2011 har vitenskaplig forskning bekreftet at Wim's påstand stemmer om at alle mennesker i utgangspunkt kann lære seg denne kontrollen og hans ferdigheter for å bli "healthy, strong and happy". En rekke vitenskaplige resultater har de siste årene blitt publisert i viktige tidskrifter som Nature og PNAS.

Metoden er bevist å være særlig effektiv for å forbedre energinivå og forsterke immunsystemet på kort tid og består av tre deler: pusting, konsentrasjon og kuldetoleranse. Alle deler er enkle å lære, tilgjenglig for alle og gir direkt resultat i form av økt styrke, mer energi, mindre smerter, bedre søvn, mer innere ro og bedre humør. Jeg har blitt utdannet til instruktør i 2015 og er siden 2017 instruktør level 2

Oxygen Advantage metoden er utviklet av Patrick McKeown som har viderutviklet pusteteknikkene til Dr. Buteyko. Også denne metoden er solid vitenskaplig basert. Viktigste elementene i denne metoden er at du skal puste med nesen så ofte som mulig, også ved fysisk trening og at du kan simulere høydetrening på en enkel og effektiv måte. Instruktørsutdanning har jeg gjord i 2019.

Metodene utfyller hverandre veldig godt og kombinasjonen løfter deg til et helt nytt helse- og prestasjonsnivå. Er du interessert? Les mer om metodene her eller på www.wimhofmethod.com og www.oxygenadvantage.com, eller tar kontakt med meg for å avtale en time, workshop eller kurs.